Schilderwerk - Zakelijk


Persoonlijk contact? Klik hier

Wij bezuinigen nooit op de kwaliteit van onze materialen en gebruiken dus alleen duurzame merken. De kosten van uw project verdient u absoluut terug door de duurzaamheid van het geleverde schilderwerk. U kunt er van overtuigd zijn dat onze kwaliteitsfilosofie bijdraagt aan de waarde van uw bezit.

VvE Amsterdam VvE Amsterdam 2 VvE Amsterdam 3 Zuid As VanMierisstraat-1 VanMierisstraat-2 VanMierisstraat-3

MPB denkt samen met u het liefst een aantal jaren vooruit. Naast het eenmalig schilderen van uw bedrijfspand werken wij desgewenst met een onderhoudscontract. Hierdoor garanderen wij u dat uw onroerend goed altijd in uitstekende conditie is. Voor ons betekent dit een efficiƫnte manier van werken, voor u als opdrachtgever de zekerheid van een pand dat als visitekaartje van uw bedrijf altijd tiptop in orde is.

beurswandWilt u graag inzicht krijgen in de kosten van het onderhoud van uw pand, of wil u weten hoe wij het werk bij een eventuele opdracht gaan aanpakken? 
De beste manier om daar achter te komen is het maken van een persoonlijke afspraak. Alleen door de situatie ter plaatse onder de loep te nemen kan er samen gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij een juiste berekening maken, en ontvangt u van ons binnen een week een geheel vrijblijvende offerte.

  • MPB Schilderwerken
  • Iepenlaan 100
  • 1161 TH Zwanenburg
  • T: 020 - 889 0446
  • M: 06 - 24701225
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.