MPB schilderwerk, duurzaam schilderwerk


Persoonlijk contact? Klik hier

Kwalitatief goed buiten- en binnenschilderwerk is van het grootste belang voor het behoud van uw woning. Vooral oudere panden hebben het onderhoud hard nodig. Goed onderhouden buitengevels geven absoluut een meerwaarde aan uw kostbare bezit. U bereikt dit het best door uw buitenschilderwerk regelmatig bij te houden. Wij kunnen dit voor u verzorgen op de manier die u wenst. Dit kan zijn in de vorm van een eenmalige onderhoudsbeurt. Wij verzekeren u dat wij uw pand dan in uitstekende conditie brengen.

hal openslaande-deuren hoogglans-trap heemstede-1 heemstede-5 essenlaan-2 essenlaan-4 eikenlaan
dakkapel voordeur openhaard Aerdenhout-1 Aerdenhout-2 Aerdenhout-3

 

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Het schilderwerk wordt dan regelmatig door ons gecontroleerd. Op gezette tijden voeren wij een onderhouds- of herschilderbeurt uit. U heeft dan langere tijd geen omkijken meer naar uw schilderwerk en bent toch verzekerd van een woning die er altijd perfect uit ziet.

Ook voor al uw binnenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard besteden wij ook daar de grootste zorg en aandacht aan een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en geven u desgewenst een passend kleuradvies.

Om een idee te krijgen van de eventuele kosten van uw project: neem vrijblijvend contact met ons op. Na een eerste inspectie van de huidige staat van onderhoud van het schilderwerk en het inventariseren van uw persoonlijke (onderhouds)wensen, zullen wij u een passende aanbieding doen.

  • MPB Schilderwerken
  • Iepenlaan 100
  • 1161 TH Zwanenburg
  • T: 020 - 889 0446
  • M: 06 - 24701225
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.