Meubelrestyling

Het restylen van oude meubels is momenteel een trend. Helaas zien wij veel voorbeelden van hoe het juist niet zou moeten gebeuren. Men denkt dat een nieuw verfje voldoende is om een kast of stoel een ander aanzicht te geven, met als enige doel een snelle verkoop te genereren.

MPB meubelrestyling doet dat anders. Het opknappen van oude meubels vereist namelijk veel vakkennis en aandacht. We demonteren bijvoorbeeld een (kast)meubel en strippen een stoel of bank zover als mogelijk. Dit houdt bij stoelen en banken in, dat alle oude stoffeerlagen, vulling(en), nagels, en nieten volledig zullen worden verwijderd, waarmee een vrij te bewerken produkt ontstaat. De stoel en/of bank wordt grondig geschuurd, en voorzien van een grondeerlaag of impregneerprodukt. Afhankelijk van uw keuze voor het eindresultaat kiest u voor een dekkende afwerklaag of een afwerking met een transparante of gekleurde beits of lak.

Indien de keuze voor een afgeschilderd produkt word gemaakt is een extra bewerking, t.w. een derde laklaag voor extra bescherming mogelijk. Voor het vervangen van het "binnenwerk van de stoel", en stofferen hiervan, werken wij samen met een ambachtelijke stoffeerderij. Deze bouwt de stoel of bank zoveel mogelijk in de "oude staat" op. Dit gebeurt met authentieke materialen van een goede kwaliteit, waarmee het meubel haar waarde behoudt en het comfort gewaarborgd is. Door de laatste handeling; natuurlijk de stoffering met een prachtige stof, welke in de stoffeerderij kan worden uitgekozen, heeft u voor jaren een "nieuw" oud eindprodukt!

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen bij onze pagina 'Te koop' zodat u een idee krijgt van alle mogelijkheden.

  • MPB Schilderwerken
  • Iepenlaan 100
  • 1161 TH Zwanenburg
  • T: 020 - 889 0446
  • M: 06 - 24701225
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.